GFC mist veel kansen en laat punten liggen

Ondanks een veelvoud aan kansen ging GFC vanmiddag onderuit tegen De Gazelle. In Deventer werd het uiteindelijk 1-0 door een late goal van thuisploeg. GFC was in de eerste helft de bovenliggende partij en kreeg daarin zeker drie grote kansen om de score te openen maar de voorwaartsen hadden het vizier niet op scherp. Ook na de thee bleef de ploeg van trainer Romano Lammertink kansen creƫren maar doelpunten vielen er voor de rood zwarten niet. De Gazelle, dat er maar mondjesmaat uitkwam wist het net wel te vinden. De Deventer ploeg scoorde tien minuten voor tijd uit een hoekschop. 1-0 was ook de eindstand en de conclusie na afloop was dan ook deze uitslag geen recht deed aan de verhoudingen en dat GFC, met name door het missen van kansen, de punten onnodig liet liggen.