GMHC wint Bestuurderstrofee van hockeybond

De Goorse Mixed Hockey Club heeft zaterdagavond een cheque van €5000,- in ontvangst mogen nemen als winnaar van de Bestuurderstrofee 2018. De Goorse club is door hockeybond KNHB onderscheiden, vanwege de originele wijze waarop ze buitensportactiviteiten promoten. Vooral het urban hockeyveld van de vereniging oogst lof van de landelijke bond. Voorzitter Reinier van der Veen ontving naast de cheque ook een schild van de bond.

Bestuurslid Victor Brouwer van de bond: “Het bestuur van deze vereniging wilde zoveel mogelijk mensen, met name de jeugd, kennis laten maken met hockey. Ze laten de spelers niet naar het veld komen, maar het veld komt naar hen toe. Een goede en lucratieve manier om nieuwe leden te werven.”

Voor de bestuurderstrofee waren naast de Goorse winnaar nog 2 genomineerden. Runners-up M.H.C. Forescate (Voorschoten) en M.H.C. Mep (Boxtel) kregen een cadeau aangeboden. De Bestuurderstrofee is in 1998 in het leven geroepen voor clubs die onderscheiden door uitzonderlijk goed bestuur en/of uitvoering van beleid.