GFC speelt gelijk tegen TVO: 1-1

GFC moest het vandaag na negentig minuten voetbal tegen TVO doen met een punt. De ploeg van trainer Romano Lammertink, die donderdag nog met 0-4 verloor van Emos, kwam op een vroege voorsprong na een goed uitgespeelde counter. Die kende na een voorzet van Thijs Moormann als eindstation Rob Jacobi die binnen kon schieten. GFC was in de eerste helft de bovenliggende partij maar kon de voorsprong niet uitbouwen. In het tweede bedrijf kwamen de bezoekers uit Beckum beter in de wedstrijd.

De gelijkmaker viel halverwege de tweede helft. Doelman Dennis Vorkink schoot een bal niet goed weg waardoor de bal voor de voeten kwam van Jorn van Laar die het gelukkige buitenkansje benutte en de gelijkmaker binnen schoot. Daarna werd er niet meer gescoord. Ondanks het puntenverlies moet het wel gek lopen als GFC de nacompetitie om promotie niet haalt. Een rekensom leert dat er in de resterende vijf wedstrijden nog zes punten behaald moet worden om dat te bereiken en in de top 3 te eindigen in de vierde klasse B. Volgende week gaat GFC op bezoek bij laagvlieger sv Enter.