Twenthe revancheert zich en verschalkt Heeten

Een knappe zege voor Twenthe vanmiddag op `t Piepwillem, het won met 4-1 vanĀ  SV Heeten, de nummer 5 op de ranglijst. Jelmer Plegt opende de score al in de 5e minuut met een goed geplaatst afstandsschot. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten, in de 12e minuut schoorde Heeten de gelijkmaker. Dit was tevens de ruststand na een eerste helft waar Twenthe het nodige fortuin miste. Na de thee scoorde Twenthe in de 10e minuut de 2-1, Mark Nijland kopte raak na een voortreffelijke voorzet van Jeffrey Asbroek. Guus Lummen maakte het karwei af, hij schoot in de 17e minuut raak en was een minuut later weer trefzeker, deze keer met een fraaie kopbal. Daarna was de geest uit de fles bij Heeten en kon Twenthe de wedstrijd gecontroleerd uitspelen. Twenthe is met deze zege allerminst verlost van de degradatiezorgen, maar zet een goede stap om aansluiting te vinden halverwege het tweede rijtje.