Twenthe loopt wederom averij op na zuur verlies van Warnsvelde Boys

Twenthe ontving vanmiddag Warnsveldse Boys, de nummer vier op de ranglijst. In de openingsfase waren de gasten al binnen vijf minuten trefzeker en kwam de 0-1 op het scorebord. Warnsveldse Boys kreeg in het eerste kwartier nog twee goede kansen om verder uit te lopen, maar was niet succesvol in de afronding. Daarna herstelde Twenthe zich goed en was de rest van de wedstrijd zeker niet de mindere. Het was de leidsman die de gasten in het zadel hielp door een onrechtmatige goal, terwijl het spel juist door hem was stilgelegd, goed te keuren. De terechte protesten kwam de Tricolores op twee gele kaarten te staan. Kort voor rust schoorde Jelmer Plegt de 1-2, dit was tevens de ruststand. Vijf minuten na rust scoorde Warnsveldse Boys de 1-3 na een verdedigingsfout in de Twenthe achterhoede, gevolgd door de 1-4 een kwartier voor tijd. In de slotfase scoorde Tijmen van Wissing de 2-4, dit doelpunt werd op appelleren afgekeurd wegens hands. Twenthe droop af met een 1-4 score, weliswaar een geflatteerde uitslag in een duel waarin de scheidsrechter Twenthe`s grootste tegenstander was.