Hector hekkensluiter na vierde nederlaag op rij

Hector speelde zeker geen slechte wedstrijd maar stapte uiteindelijk toch met een 1-4 nederlaag van het veld. Emos was op sportpark ’t Doesgoor met name sterk in de omschakeling. De 0-1 viel al snel na een ongelukkig moment van doelman Daniel Kolbe die weg gleed waarna Emos op 0-1 kon komen. gaandeweg de eerste helft kwam Hector beter in de wedstrijd en kreeg het een paar uitstekende kansen op de gelijkmaker. Wolters raakte de paal en basisdebutant Arno Katera kreeg de bal in een één op één-situatie niet langs de Enschedese goalie. Juist in die fase zorgde een uitbraak van Emos, de ploeg van oud-FC Twente en Feyenoordspeler Clemens Zwijnenberg, na een uitbraak voor de 0-2. Dat was ook de ruststand.

In de tweede helft ging Hector nog nadrukkelijker op jacht naar de aansluitingstreffer. Toch was het Emos dat scoorde en de wedstrijd een klein kwartier na rust in het slot gooide:0-3. Een kwartier voor het einde scoorde Marinus Wolters namens Hector maar dat was te laat om nog voor een kentering te kunnen zorgen. Het slotakkoord was voor Emos dat vlak voor tijd nog een keer scoorde en zo eindigde het met 1-4. Hector is nu alleen de hekkensluiter in de vierde klasse B met slechts één punt uit vijf wedstrijden. Diepenheim en Enter pakten vandaag wel het tweede punt van het seizoen en zijn de ploeg van trainer Mark Dijkstra nu voorbij op de ranglijst.