Globetrotter Roy Reef 25 jaar

Een toefje laat, maar nog altijd een vermelding waard. De mijlpaal van Roy Reef. De Gorenaar is deze week 25 jaar geworden. De globetrotter studeerde in San Francisco en reisde kris kras door de VS. Hij vond daar zijn grote (Japanse) liefde Atsumi met wie hij nu in Enschede woont. Wanneer hij daar tenminste te vinden is, want elke vrijdag en het weekend verblijft deze ras-Goors’n gewoon nog in het vertrouwde Twentse Haagje.

Doordeweeks wereldwijd aan de slag als manager in de afval- en recyclingtechnologie is hij namelijk elke zaterdag al voor dag en dauw als houtexpert trouw actief bij het ouderlijke familiebedrijf RTT in Goor!  Met vuur, hout(skool) en lekker vlees is Roy enorm handig, maar over zijn motorfietskunsten hebben zijn vrienden duidelijk een andere ‘ervaringsgestuurde’ mening…… En dát moest iedere weggebruiker bij het betreden van de bebouwde kom aan de Diepenheimseweg natuurlijk wel even weten!

Langs deze weg daarom nogmaals gefeliciteerd oftewel おたんじょうび おめでとう。お誕生日おめでとう namens je kameraden! Op naar een schitterend feestje later deze maand….