Seizoen Twenthe voorbij na puntendeling

Voor vv Twenthe zit het seizoen er op. In de laatste competitiewedstrijd tegen Lemelerveld werd het 1-1 waarmee de gasten uit Salland zich tot kampioen mochten kronen. Twenthe hoopte nog op de nacompetitie voor promotie maar toen duidelijk werd dat Wijhe ’92 de laatste periode zou gaan binnen halen was die hoop al tijdens de wedstrijd vervlogen. In het thuisduel tegen Lemelerveld was Twenthe aanvankelijk de bovenliggende partij zonder tot veel kansen te komen. In de tweede helft een gelijkopgaande strijd met wel kansen voor beide doelen. Jasper Gerritsen zette de gasten halverwege de tweede helft op voorsprong door te scoren uit een corner. Direct na die treffer maakte Twenthe gelijk. Mark Nijland scoorde voor de Goorse Tricolores. Daarna gebeurde er niet veel meer en ging de bal plichtmatig rond waarmee Twenthe leek aan te geven dat het Lemelerveld de titel wel gunt. De koploper had genoeg aan een punt dat dan ook behaald werd. Na afloop barstte het feest los op het Goorse kunstgras. Er waren dik 400 toeschouwers op sportpark ’t Piepwillem waarvan het grootste deel uit Lemelerveld met bussen was aangevoerd. Twenthe is het seizoen in de derde klasse B geĆ«indigd op een zesde plaats met 39 punten uit 26 wedstrijden.