Schoolfeestnieuws in het kort (13)

Schoolfeestnieuws in het kort
* Hij heeft geen minuut gemaakt en is inmiddels uitgeschakeld, maar het lied rondom de Noord-Ierse spits Will Grigg krijgt op Schoolfeest massaal bijval in de Tente. Een video die de organisatie zaterdag op haar Facebookpagina plaatste is al tienduizenden keren bekeken. Het lied lijkt dit weekend vaste prik op de set van zowel de bands als dj’s en ook op het plein van de Ster is ‘Will Griggs on fire’ dé kraker.

* In de categorie bijzondere gevonden voorwerpen: in de Tente is vrijdag een kunstgebit gevonden. Via sociale media werd melding gemaakt van de vondst, waarna de eigenaar zich al snel meldde bij de penningtent. ‘Inmiddels geniet hij alweer van een heerlijke kroketburger’, meldt de organisatie.

*Het is nog even de vraag of de weergoden de Grote Allegorische Optocht goedgezind gaan zijn. Weersvoorspellingen laten vanaf de klok van 13.00 uur een aantal kleine buien in de omgeving van Goor zien. Een waterballet zoals zaterdag aan het begin van de avond lijkt het niet te worden, maar een paraplu meenemen naar de route lijkt geen onverstandige gok.