Schoolfeestnieuws in het kort (10)

– Daar waar het westen des lands er klimatologisch behoorlijk van langs kreeg valt het tot nu toe boven Goor mee. Het lijkt goed te gaan vandaag al zou het vanavond wel kunnen gaan regenen en flitsen boven de Tente. “Er is vooralsnog geen reden tot ongerustheid, aldus voorzitter Erwin Zwierink. Als het slecht weer wordt gaan de schotten erin aan de zijkant van de tent. We moeten alleen oppassen als het heel hard gaat waaien.”

– De Albatrosschool heeft een eigen lied gemaakt voor de optocht. De 9-jarige Jordi Schabbink schreef- en speelde er één in met behulp van zijn vader Paul. Verschillende leerlingen zingen het lied dat gaat over bijen, het optocht-thema van De Albatros. Het nummer ‘We zijn de bij bij bij…” is via deze LINK te horen.

– De foto’s van de Seniorenmiddag en de kindervoorstellingen van vandaag staan inmiddels op de speciale fotosite van Goorsnieuws.nl. Er zijn dit weekeinde drie fotografen actief voor deze site die alle daqgen in de tent zullen fotograferen. Ook de optochten worden door Goorsnieuws.nl in beeld gebracht. De fotosite is te zien via deze LINK en via de banner bovenaan de site onder de header.

Schoolfeestnieuws in het kort