GFC wint eindelijk weer eens

GFC heeft vanmiddag na vijf nederlagen op rij, een knappe zege geboekt op Avanti Wilskracht. In Glanerbrug wonnen de rood zwarten met 0-2. Het is de eerste zege voor GFC sinds 20 september. Toen werd Enschedese Boys aan de zegekar gebonden. De eerste helft in het duel van vandaag ging gelijk op. Beide ploegen kregen een paar goede kansen maar gescoord werd er niet. De ban werd vlak na rust, in Goors voordeel, gebroken door Tim Middelesch.

Avantigfc2Daarna ging de thuisploeg vol in de aanval en GFC mag van geluk spreken dat een paar dotten van kansen niet tot goals werden gepromoveerd. Ook de prima keepende Joris Hoeben redde een paar keer uitstekend. In de laatste minuut van de officiƫle speeltijd kon GFC uitbreken en dat bleek de beslissing. Olaf Siegers scoorde de 0-2 waarmee de punten konden worden ingepakt en meegenomen naar Goor. GFC heeft nu 10 punten uit 9 wedstrijden en is nu tiende op de ranglijst.