Culinaire hoogstandjes op koopzondag

Vier gangen, drie dranken en bovenal het beste wat de Goorse horeca-ondernemers in huis hebben. Ook de derde editie van het Culinair Plein in het stadshart was weer een feest voor de smaakpapillen. Bezoekers konden zich onder meer tegoed doen aan de pittige kip van de Ster en de rib-eye met garnituren van de Smidse, afgemaakt met een vitello tonato van de Zon en een Coupe de Bebsel als dessert. Voor de liefhebbers van begeleidende wijnen en dranken stonden de vinologen van Gall&Gall, Mitra Voortman en Wiljan’s Wijnhuis klaar om hun expertise om te zetten in leerzame tips. Iets verderop werden de hele middag modeshows gelopen, waarbij de kledingzaken de wintercollectie op de catwalk toonden. Zo’n massale drukte als bij de zonnige editie van vorig jaar werd deze middag niet gehaald, al heeft de organisatie voor de start van het Culinair Plein ongeveer tweehonderd menukaarten weten te verkopen.

culinair2

culinair4 culinair1 culinair5 culinair3