Hector veilig na gelijkspel tegen Rood Zwart

Hector heeft zich vandaag verzekerd van lijfsbehoud in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam na rust terug van een 0-2 achterstand en speelde met 2-2 gelijk. Doordat TVO niet won van Emos is Hector nu veilig. De groen-witten speelden een slechte eerste helft en kwamen door goals van Monteiro en Sotto da Silva verdiend op achterstand. “In de rust heeft het wel even gedonderd in onze kleedkamer” zegt coach Mark Dijkstra. Dat miste in de tweede helft zijn uitwerking niet. De aansluitingstreffer kwam van de voet van aanvoerder Joost Minkjan die vanaf de 16-meter goed binnenschoot op aangeven van Lars Nobbe. Tien minuten voor tijd werd de aanvalsdrift van Hector opnieuw beloond toen spits Marinus Wolters de Doesgoor-bewoners naar een gelijkspel schoot. Volgende week speelt Hector de laatste wedstrijd van het seizoen. Om des keizers baard, tegen Vosta.