Benefietwedstrijd Jong FC Twente tegen Goors elftal

De beloften van FC Twente en spelers van de drie Goorse voetbalclubs spelen een benefietwedstrijd voor de lokale afdeling van het Rode Kruis. De wedstrijd op woensdag 21 mei op Sportpark Heeckeren in Goor staat onder leiding van internationaal topscheidsrechter Eric Braamhaar (foto). Het duel begint om 20.00 uur. Het Rode Kruis Hof van Twente organiseert dit jaar diverse activiteiten om geld in te zamelen voor een nieuwe rolstoelbus, welke dringend aan vervanging toe is. Daarvoor moet de afdeling bijna € 95.000 bijeen zien te krijgen. De benefietwedstrijd tussen het Goorse elftal en FC Twente is één van de acties die bijdragen aan de financiering van de bus. Het Goorse team wordt getraind door André Karnebeek en bestaat uit spelers van het eerste van vv Twenthe, Hector en GFC.

braamhaar ok

De voormalige linksback van FC Twente en Dunfermline woont inmiddels in Beckum, maar heeft nog altijd een nauwe binding met Goor. Arbiter Eric Braamhaar uit Enter zal het duel op het complex van GFC begeleiden. Tegenstander van het Goors elftal is een mix van A-spelers en het beloftenteam van FC Twente, dat dit jaar debuteerde in de Jupiler League.

Verloting
Naast de wedstrijd zijn er ook aantrekkelijke prijzen te winnen tijdens de verloting. Deze zijn beschikbaar gesteld door ondernemers uit Goor, die net als de overige instanties belangeloos meewerken aan de benefietwedstrijd voor het Rode Kruis. De toegangsprijs bedraagt €2,50 (mag ook meer zijn). Kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis naar binnen. De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Hassink Drukkers – Kummel & Partners, Strategen in communicatie – Moving Memories – Servicestation Hoek.