Reünie en Youp van ’t Hek blikvangers nieuwe programma Reggehof

Youp van ’t Hek, Guido Weijers, Motel Westcoast en Slagerij van Kampen zijn de grote namen in de Reggehof het aankomende theaterseizoen. Zo werd zondagmiddag duidelijk bij de presentatie van het nieuwe programma van het theater. Van ’t Hek, die Goor wel vaker uitkiest voor het uitproberen van nieuwe shows, zal op 14 oktober een try-out geven van zijn Oudjaarsconference 2014. Het seizoen begint met een reünie vanwege het twintigjarig bestaan van de Reggehof. De presentatie werd omlijst met een optreden in de grote zaal van het muzikale cabaret van De Bende van Beuving, die ook aankomend seizoen in het Goorse theater te zien zijn. In de foyer konden de geïnteresseerden die op de presentatie waren afgekomen nadertijd ook nog genieten van een optreden van The Amazing Stoopwafels, de Rotterdamse groep die bekend is van liedjes als ‘Oude Maasweg’ en ‘Ome Kobus’.

reggehofamazingstroopwafels1              The Amazing Stroopwafels in de theaterfoyer 

De Reggehof trapt het seizoen dus af met een reünie, vanwege het twintigjarig jubileum van het Goorse theater. Iedere Gorenaar die ooit bij de Reggehof heeft gewerkt, opgetreden of ‘een verleden heeft met de Reggehof’ is op 4 oktober van harte welkom in de Theaterzaal. Een voor iedereen toegankelijke reünie, waar bezoekers ook zelf een act mogen opvoeren. 
Liefhebbers van cabaret worden het aankomende seizoen royaal in de behoefte voorzien. Naast grote bekenden als Youp van ’t Hek en Guido Weijers heeft het theater ook de minder bekende, maar even getalenteerde Henry van Loon weten te strikken. Met de Bende van Beuving en André Manuel is er ook ruimte voor cabaret van Twentse bodem. De Goorse inbreng komt van Helligen Hendrik, het welbekende alter ego van Bert Eeftink, die in december maar liefst vier keer de buhne zal betreden. Ook staan vaste evenementen als Hoftalenten, Hofpopvoices en Hofdance weer op het programma. De nieuwe brochure is te verkrijgen bij de Reggehof. Meer informatie via www.reggehof.nl.