31e editie Hof van Twente Herfstfiets4daagse maandag van start

Het is één van de grootste fiets-vierdaagses van ons land en de vaak de laatste in het seizoen: De ‘Hof van Twente Herfstfiets4daagse’. Komende maandag gaat alweer de 31e editie van start van het evenement met dagelijks een start en finish bij De Reggehof in Goor. Vorig jaar deden er ruim 400 fietsers mee aan de Fiets-vierdaagse waarvan de deelnemers uit alle hoeken van het land en daarbuiten komen. Dat zal dit jaar niet anders zijn…

De start is elke dag tussen 09:00 uur en 12:00 uur en de finish uiterlijk om 17:00 uur. Er zijn routes van 35, 50 en 70 km die met pijlen zijn uitgezet. De kosten voor 4 dagen zijn €12,50. Een deelname voor één dag kost €4,00.

Morgen is er eerst het zogenoemde Muzikaal Onthaal in De Reggehof. Dan kunnen mensen vanaf 14:00 uur, als opwarmertje voor de fietsvierdaagse, starten voor een knooppuntenroute van ongeveer 30 km. Na terugkomst is er live muziek in de foyer van Djazz it Up. Deelnemers die zich al hebben aangemeld kunnen dan ook hun stempelkaart ophalen en nog niet aangemelde deelnemers kunnen zich inschrijven.