Twenthe door in de beker na ruime zege op Erix

Twenthe is door naar de volgende knock out-ronde om de regionale KNVB-beker. De ploeg van trainer Edwin van Eerten klopte gisteravond op eigen veld Erix uit Lievelde met ruime cijfers. Het werd 4-0 in de mist op sportpark ’t Piepwillem. Bij rust was het al 3-0. Het werd 1-0 door een wonderschone treffer van Stijn van Straaten die de bal na een dik half uur met een mooie boog over de Gelderse goalie schoot

Tien minuten voor rust was Erix dicht bij de gelijkmaker maar een schot vanaf de middenlijn kwam op de lat terecht. Vlak voor de thee werd het duel beslist door de Tricolores. Eerst door een goal van Jikke Horselenberg en in blessuretijd van de eerste helft werd het 3-0 door Stijn Jeurlink. Hij maakte vlak na rust ook de 4-0. Komende zondag speelt Twenthe weer voor de competitie. Dan is Terwolde te gast in Goor.