GFC onderuit bij FC RDC: 5-0

GFC is vanmiddag de ongeslagen status in de nog verse competitie in de vierde klasse E van het zaterdagvoetbal kwijt geraakt. De ploeg van trainer Edward Wassink ging in Deventer hard met 5-0 onderuit bij FC RDC. Bij rust was het al 3-0. Na zeven minuten opende Niek Riksten de score: 1-0. Amper twee minuten later maakte Victor Evenblij er 2-0 van. Vlak voor rust werd het 3-0 door een treffer van David Klopman en was de wedstrijd beslist…

In het tweede bedrijf werd het al snel 4-0 door weer David Klopman. Na een uur werd de eindstand op 5-0 bepaald door Mitchell Pinkster. Door de nederlaag zakt GFC van de de vierde naar de zesde plaats op de ranglijst in de vierde klasse E met 6 punten uit 5 wedstrijden.l. Over twee weken spelen de rood zwarten thuis tegen Hengelo.