Gelijkspel voor GFC tegen Blauw Wit

GFC heeft vanavond het inhaalduel tegen Blauw Wit ’66 met 1-1 gelijk gespeeld. Bij rust was het nog 0-0 op sportpark Heeckeren. Daarin was er een grote kans voor Morris Storm op de openingstreffer maar hij stuitte op de keeper van de ploeg uit Holten. In de tweede helft allereerst een mogelijkheid voor Milan Plevier op de 1-0 maar hij schoot voorlangs…

Halverwege de tweede helft kreeg Blauw Wit een strafschop na een overtreding in het 16-metergebied die werd benut door Luc Vergeer: 0-1. Nog geen twee minuten later was het alweer gelijk. Na een goed opgezette aanval was spits Tim Wassink het eindstation en hij faalde niet: 1-1. Dat was ook de de eindstand. GFC heeft nu 6 punten uit 4 wedstrijden in de vierde klasse E van het zaterdag amateurvoetbal en treft komende zaterdag in Deventer FC RDC.