Het wil nog niet vlotten met Hector

SV Hector pakte in de beginfase van deze competitie een verdienstelijk punt bij vv Twenthe maar kreeg daarnaast drie nederlagen te slikken met drie keer 3-0. Vandaag was sv Heeten met die cijfers te sterk voor de ploeg van trainer Marco Botterblom. In Salland kreeg Hector in de beginfase een grote kans op de 0-1 maar was het na vijf minuten wel 1-0 door Tim Schoorlemmer. De linksbuiten van Heeten brak door en kon één op één met de keeper binnen schieten. De 2-0 viel niet veel later en werd wederom gemaakt door Tim Schoorlemmer. 2-0 was ook de ruststand…

In de tweede helft golfde het spel op en neer en waren er een paar kleine mogelijkheden voor beide ploegen. De beste kans was voor Hector. Een schot van Berthil Schabbink werd gekeerd door de goalie van Heeten die ook alert was bij de rebound. In de slotfase werd het duel beslist door Jasper van Loevezijn. Hij kopte binnen uit een hoekschop: 3-0. Hector speelt volgende week thuis tegen Turkse Kracht.