Twenthe heeft geen kind van Activia

Twenthe had vandaag geen enkele moeite met Activia. Op het eigen sportpark ’t Piepwillem werd met 5-0 gewonnen van Activia uit Twello. Jikke Horselenberg was de grote man bij de Goorse Tricolores met drie treffers voor zijn rekening.De ploeg van trainer Edwin van Eerten was van meet af aan heer en meester en kreeg al vroeg kansen. tegenstander. Mart Lammertink opende de score na 18 minuten. De spits scoorde na goede voorbereidende actie van Stijn Jeurlink. Jikke Horselenberg tekende daarna met twee mooie goals voor een ruststand van 3-0…

In de tweede helft begon VV Twenthe matig, maar de bezoekers kwamen desondanks niet voor de goal van keeper Stan Hollegien. Halverwege de tweede helft was het weer Stijn Jeurlink die tot een goede assist kwam. Hij zette voor op Wouter Leusink die de bal binnen kon schieten: 4-0. Jikke Horselenberg zorgde voor een fraai slotakkoord door na een prachtige assist van Lars Veehof zijn derde treffer kon van de middag kon bijschrijven.

Twenthe is nog steeds ongeslagen in de vierde klasse B met twee gelijke spelen en twee overwinngen. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Colmschate op het programma.