GFC speelt gelijk tegen HSC ‘21

GFC heeft vandaag op eigen veld met 2-2 gelijk gespeeld tegen het zaterdagteam van HSC ‘21 uit Haaksbergen. In een enerverend duel was het bij rust 0-1 voor de bezoekers. Die tegentreffer viel 6 minuten voor rust op sportpark Heeckeren. Vlak daarna beging Mick Visser een overtreding in de 16-meter die met geel werd bestraft én een penalty voor HSC ‘21. Die werd gemist. Vlak daarna kreeg Mick Visser zijn tweede gele kaart en moest GFC met tien man verder…

Ondanks de ondertalsituatie kwamen de rood zwarten vlak na rust op gelijke hoogte. Milan Plevier schoot de 1-1 binnen. Halverwege de tweede helft werd het 1-2. Uit een prachtig genomen directe vrije trap kwam HSC ‘21 weer op voorsprong. Daarna ging GFC op jacht naar de tweede treffer en die viel diep in blessuretijd. Teun Eleveld redde het punt voor de Goorse ploeg.

GFC heeft nu 5 punten uit 3 duels en speelt komende dinsdagavond het inhaalduel tegen Blauw Wit ‘66 (20:15 uur). Die thuiswedstrijd werd twee weken afgelast.