Twenthe heeft eerste zege binnen

Na twee gelijke spelen in de vierde klasse B heeft vv Twenthe de eerste competitiezege geboekt. In Bathmen werd met 1-2 gewonnen bij ABS. Na 17 minuten werd het eerste 0-1 voor de thuisploeg die wisten te scoren uit de eerste kans die het kreeg. Uit een hoekschop werd binnen gekopt. Niet veel later was het gelijk. Jelmer Plegt schoot knap[ binnen in de verre hoek op aan geven van Stijn Jeurlink. Eén minuut later was het 1-2. Stijn Jeurlink anticipeerde goed op een diepe bal van Lars Veehof en wipte de bal over de doelman om daarna binnen te tikken…

Na rust ging het eerste gelijk op maar werd daarna ABS sterker en kreeg die ploeg een aantal goede mogelijkheden op de gelijkmaker. Twenthe kwam onder goed weg doordat een bal van de lijn gehaald moest worden. Gescoord werd er niet meer en daarmee is de eerste overwinning binnen. Volgende week spelen de Tricolores thuis tegen Activia uit Twello dat uit drie wedstrijden één punt haalde.