GFC treft Blauw Wit en morgen is de stadsderby tussen Twenthe en Hector

Morgen de tweede competitieronde in de twee vierde klassen met Goorse clubs. Het vlaggeschip van GFC speelt vanmiddag thuis tegen Blauw Wit ’66 uit Holten. De rood zwarten speelde vorige week in Oldenzaal met 2-2 gelijk tegen De Esch terwijl Blauw Wit met 2-0 won van sv Rijssen. Het duel in de vierde klasse E van het zaterdagvoetbal, begint vanmiddag om 14:30 uur. Morgen is de eerste van twee stadsderby’s dit seizoen tussen vv Twenthe en SV Hector…

Twenthe speelde vorige week doelpuntloos gelijk terwijl Hector met 0-3 onderuit ging tegen Overwetering. Hector is wel gehavend want aanvoerder Wesley Zwoferink is niet inzetbaar. De spelmaker liep vorige week een spierblessure op en het is niet bekend hoelang hij uit de roulatie is. Twenthe kende een uitstekende bekerserie en speelde vorige week doelpuntloos gelijk in Holten. Vorig seizoen werd het op ’t Piepwillem 3-1 voor Twenthe terwijl Hector thuis met 2-0 zegevierde na een turbulent duel dat werd gestaakt en later moest worden uitgespeeld.

Twenthe wil er komende zondag een feestelijke middag van maken want de kantine van de Tricolores wordt dan feestelijk heropend na een grootscheepse verbouwing. Twenthe-Hector begint zondag om 14:00 uur.