Hector onderuit tegen Overwetering

Een valse start voor promovendus SV Hector tijdens de terugkeer in de vierde klasse. Op eigen veld werd vanmiddag met 0-3 verloren van Overwetering uit Olst dat vorig seizoen degradeerde uit de derde klasse. De ploeg van trainer Marco Botterblom kwam na 10 minuten op achterstand door een treffer van Dennis Willemsen. Daarna waren er kansen voor Hector op de gelijkmaker maar onder andere Yilber Haverslag en Silas Olydam kwamen niet tot scoren…

In de tweede helft wisten de bezoekers het spel van Hector goed te neutraliseren en kwam Overwetering nog twee keer tot scoren. Milan Plette en Maik Jansen zetten de 0-3 eindstand op het scorebord. Volgende week kan Hector op jacht naar eerherstel in de stadsderby tegen vv Twenthe op sportpark ’t Piepwillem.