GFC start competitie met gelijkspel in Oldenzaal

GFC is de nieuwe competitie in de zaterdag vierde klasse E, begonnen met een gelijkspel. In Oldenzaal werd het 2-2 tegen De Esch dat in het eerste kwartier twee grote kansen kreeg. Vlak voor rust kwam de thuisploeg wel op een 1-0 voorsprong. In het tweede bedrijf kwam GFC beter voor de dag en het was spits Tim Wassink die halverwege tweede helft de 1-1 op het scorebord zette. Tien minuten voor tijd maakte hij ook de 1-2…

Daarna was er nog een grote kans voor Jurn Nijhuis om de wedstrijd te beslissen maar hij miste voor open doel. Drie minuten voor het einde van wedstrijd kwam De Esch op 2-2 waardoor GFC met een punt genoegen moet nemen. Volgende week speelt de ploeg van trainer Edward Wassink thuis tegen Blauw Wit ’66 uit Holten (14:30 uur).