Hector wint in en tegen Bentelo: 1-2

SV Hector heeft de poulefase in het regionale bekertoernooi afgesloten met een knappe 1-2 zege in en tegen Bentelo. De ploeg van trainer Marco Botterblom kwam na een half uur op voorsprong door een goal van Silas Olydam. Vlak voor rust kwam Bentelo op gelijke hoogte door een treffer van Nick Linderman…

Vlak na rust kreeg Hector een penalty nadat Yilber Haverslag in het 16 meter-gebied werd getackled. Wesley Zwoferink benutte het buitenkansje en schoot de 1-2 binnen. Dat was ook de eindstand. Hector eindigt als tweede in de poule met een nederlaag tegen DSVD dat doorbekert, een gelijkspel tegen Rood Zwartv (0-0) en dus een zege in Bentelo. Volgende week begint de competitie in de vierde klasse B. Hector speelt dan met een thuiswedstrijd tegen Sc Overwetering uit Olst.