GFC weer gelijk in de beker

GFC heeft ook de tweede bekerwedstrijd in het nieuwe voetbalseizoen gelijk gespeeld. De formatie van de nieuwe trainer Edward Wassink speelde op eigen veld met 1-1 gelijk tegen derdeklasser Avanti Wilskracht uit Glanerbrug. In een matte eerste helft waarin de warmte vat had op de 22 spelers gebeurde er niet heel veel en dus was het bij rust 0-0. Na de pauze kreeg GFC meer energie, met name door het inbrengen van Jorn Nijhuis, die terug is gekeerd van het onder 23-team van Excelsior ’31. Toch kwam GFC halverwege de tweede helft op achterstand: 0-1…

Daarna zette de Goorse vierdeklasser aan en dat resulteerde snel in de gelijkmaker. Via een aanval over rechts kon de jonge Milan Plevier de 1-1 binnenschieten. Zijn tweede in de hoofdmacht van GFC want vorige week was hij ook al trefzeker in de wedstrijd bij Enter Vooruit die met 2-2 werd gelijk gespeeld. Volgende week de derde en laatste bekerwedstrijd in de poule en dan is SVVN in Nijverdal de tegenstander. Om door te bekeren is dan wel een aardige overwinning nodig aangezien Enter Vooruit vandaag met 2-4 won van SVVN. Ook de uitslag van Enter Vooruit – Avanti Wilskracht is dan belang.