Geef je op voor de ‘Week van de ontmoeting’

De zogenoemde ‘Week van de ontmoeting’ vindt plaats in de week van 26 september tot en met 2 oktober. Deze week is onderdeel van Een tegen Eenzaamheid. Tijdens deze week vinden er allerlei activiteiten plaats zoals samen wandelen met een lunch tot ontbijt-zwemmen en samen naar de film.
“Mensen hebben elkaar nodig, vooral in tijden waarin eenzaamheid steeds vaker voorkomt en je misschien niet altijd ziet of iemand zich eenzaam voelt,” zegt Evelien Mazeland van Salut…

Meer informatie over deze week en het programma is te vinden op de social mediakanalen van Salut of of op de website waar mensen zich kunnen aanmelden.

Daarnaast is Salut inmiddels ook druk met de ‘Beste Buur-verkiezing’. Iemand die veel voor de buurt betekent, zoals activiteiten organiseren of een luisterend oor bieden, kan worden genomineerd. Dat kan nog tot 9 september. Een onafhankelijke jury, bestaande uit voormalige winnaars, kiest de winnaar. De uitreiking vindt plaats op Burendag, zaterdag 28 september, waar de winnaar een buurtcheque van €500 ontvangt. Het initiatief wordt ondersteund door Gemeente Hof van Twente, woningcorporaties Viverion en Wonen Delden, hun huurdersorganisaties en welzijnsorganisatie Salut. Nomineren kan via deze LINK of per telefoon: 0547-260053.