GFC en Twenthe winnen oefenwedstrijden

GFC heeft gisteren de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen overtuigend gewonnen. Op sportpark Heeckeren werd met 5-1 gewonnen van Sportlust Vroomshoop. Bij rust was het 2-1. Spits Tim Wassink maakte drie van de vijf treffers. Finn Schreurs en Kjeld Freriksen tekenden voor de andere goals. Komend dinsdag oefenen de rood zwarten ook op eigen veld. Dan is vv Holten de opponent…

Twenthe speelde gisteren het eerste oefenduel in de voorbereiding. In Glanerbrug werd met 1-2 gewonnen van Eilermark. Het werd na twintig minuten 0-1 door Stijn Jeurlink op aangeven van Luuk Freriksen. Na een uur voetbal maakte Eilermark, gedegradeerd uit de derde klasse, de gelijkmaker. Tien minuten later was het weer Stijn Jeurlink die. op aangeven van weer Luuk Freriksen, binnen kon tikken nadat hij de keeper omspeelde en de 1-2 eindstand op het bord zette.

Door de verbouwing van de kantine van Twenthe op sportpark ’t Piepwillem worden de komende weken de wedstrijden van de Tricolores verplaatst naar de velden van Hector en GFC.