Goors paar belandt in nachtmerrie op terugreis van vakantie

Een schrijnend verhaal op de website van RTV Oost, van het bekende Goorse paar Eric Nijhof en Leoniek Kamp. Zij kwamen in een nachtmerrie terecht op de terugvlucht na hun vakantie op het Griekse eiland Zakynthos. Ze kwamen na vier uur vertraging in een sterk verouderd vliegtuig waarvan de airco niet werkte. “Buiten was het al 38 graden, maar toen we het vliegtuig ingingen voor de terugvlucht, was het alsof we een sauna inliepen.” aldus Nijhof…

Ondanks de warmte werd toch besloten om op te stijgen maar die poging werd tijdens het taxiƫn al gestaakt waarna mensen flauw vielen en er moest worden geƫvacueerd. Het gezelschap werd naar een, volgens de reizigers, enorm smerig hotel gebracht om een dag later alsnog weg te kunnen vliegen. Maar ook dat ging gruwelijk mis.

Hetzelfde toestel als de dag ervoor bleek nog net zo verzengend warm te zijn en ook nu werd de start weer afgebroken. Weer moest er worden overnacht in hetzelfde hotel om uiteindelijk twee dagen later dan gepland, met een ander toestel, veilig terug te vliegen naar Nederland. Het duo is met de andere reizigers nu in afwachting van de actie van reisorganisatie TUI voor wat betreft compensatie voor deze verschrikkelijke terugreis. Het volledige verhaal van Erik Nijhof en Leoniek Kamp is te lezen via deze LINK. Ook RTV Rijnmond berichtte over de ‘horrorvlucht’.