Wout Brama en Maud Roegering voor Meet & Greet naar Goor

Wout Brama en Maud Roetgering komen op woensdag 4 september op uitnodiging van de gemeente Hof van Twente én de bibliotheek naar Goor voor een zogenoemde ‘Meet & Greet’. De oud voetbalprofs schreven een kinderboek onder de titel ‘Het geheim van trainer’ waarin ze zelf de hoofdrol spelen en allerlei avonturen beleven. Het boek, voor kinderen van 9 tot en met 13 jaar, besteedt daarnaast ook aandacht aan meer diversiteit in de voetbalwereld. Wie zich aanmeldt via deze LINK maakt kans op een grote kans op een gratis boek want er worden maar liefst 200 exemplaren weggegeven…

De ‘Meet & Greet’ én de signeersessie is op woensdag 4 september van 15:00 uur tot 17:00 uur en dan zullen Wout Brama en Maud Roetgering ook vertellen over het boek dat dan ook te koop is voor €19.95.

Wout Brama, die vandaag zijn 38e verjaardag viert, speelde meer dan 300 wedstrijden voor FC Twente en kwam ook nog uit voor FC Utrecht, PEC Zwolle en het Australische Central Coast Mariners. Hij zat ook drie keer bij de selectie van het Nederlands elftal.

Maud Roetgering (32) komt Enter en speelde jarenlang voor de FC Twente Vrouwen waarvoor ze meer dan 200 keer uit kwam. Tegenwoordig is ze technisch manager van de vrouwenafdeling van PSV in Eindhoven.