Cliënten De Roos en Kukelnest brengen smakelijk bezoek aan Braakmolen

De cliënten van Aveleijn DAC De Roos en Het Kukelnest hebben een mooie middag gehad bij De Braakmolen in Goor. Enthousiaste vrijwilligers en molenaars van De Braakmolen stonden daar klaar met drankjes, versgebakken pannenkoeken en gaven rondleidingen door de molen en het naastgelegen klompenmuseum ’t Oale Ambacht. Ook werd er gedanst op accordeonmuziek…

Wilco Meutstege van de Rabobank Centraal Twente en Maike Hamstra van Hofmarketing waren namens Wensboom Goor aanwezig om te helpen en droegen bij aan de geslaagde wensvervulling. Begeleider Marieke Rijnders van DAC De Roos is dankbaar: “Er zijn meerdere wensen in één keer vervuld: pannenkoeken eten, uit eten met de groep en een bezoek aan de molen. Daarnaast konden we voor de thuisblijvers nog lekkere pannenkoeken meenemen.”

Vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 wordt ieder jaar in december een wensboom geplaatst die wordt versierd door mensen met een beperking van Aveleijn DAC De Roos en Het Kukelnest. In samenwerking met Goor Collectief, BIZ Goor en Hofmarketing worden vervolgens wensen vervuld voor en door de inwoners van Goor.