Bekerindeling Goorse clubs bekend UPDATE

De poule-indeling voor het regionale bekertoernooi van de eerste elftallen van de Goorse clubs is bekend. GFC zit in een zware poule met de zaterdag derdeklassers Enter Vooruit en Avanti Wilskracht. Ook SVVN uit Nijverdal, waartegen GFC ook in de competitie speelt in de 4e klasse E, is één van de tegenstanders. Hector kan twee hofderby’s tegemoet zien. De vierdeklasser treft uit 4A, Bentelo en Rood Zwart. Daarnaast is derdeklasser DSVD uit Deurningen aan deze poule toegevoegd…

Twenthe kreeg ook een Hofderby toebedeeld. Diepenheim, nu vijfdeklasser, zit in dezelfde bekerpoule waarin ook Hoeve Vooruit (5e klasse) en BSC Unisson zijn ingedeeld.

UPDATE: De speeldate zijn inmiddels ook bekend. GFC speelt het eerste bekerduel op zaterdag 31 augustus bij Enter Vooruit en een week later thuis tegen Avanti Wilskracht. Op 14 september is dan het laatste duel in de poule in Nijverdal bij SVVN.

Hector opent het bekerbal in Deurningen bij DSVD op zondag 1 september. Een week later, op 8 september, is op het eigen sportpark ’t Doesgoor Rood Zwart de tegenstander. Op 15 september is de bekerwedstrijd in en tegen Bentelo.

Twenthe gaat op 1 september eerst op bezoek bij BSC Unisson. Een week later spelen de Tricolores thuis tegen Diepenheim. Op zondag 15 september gaat Twenthe op bezoek bij Hoeve Vooruit.