Dansworkshops door Robin van der Velden tijdens de zomervakantie

De in Goor geboren Robin van der Velden gaat in deze zomervakantie dansworkshops geven bij Home of Talents in De Reggehof. Doordeweeks woont zij in Tilburg waar ze studeert aan de Urban Contemporary dansopleiding van Fontys. Van der Velden is ook bekend van Iron, het wedstrijdteam van X-Dance, dat vorig jaar meedeed aan Holland’s got Talent waar ze als 2e is geëindigd. Van der Velden gaat op twee dinsdagen 2 verschillende workshops per dag geven: Streetdance en K-pop…

Streetdance is een zeer toegankelijke dansstijl en geliefd onder veel kids. K-pop staat voor K(oreaanse)-pop(muziek), afkomstig uit Zuid-Korea en is erg bekend om hun fantastische dansvideo’s. In de K-poples krijg je een stuk choreo aangeleerd, die rechtstreeks uit een dansvideo komt van een K-pop band.

De workshops voor kinderen vanaaf 8 jaar worden gegeven op de dinsdagen 30 juli (komende dinsdag) en 13 augustus en beide dagen zijn los van elkaar te volgen. Streetdance is van 10:00-11:00 uur en K-pop van 11:15-12:15 uur in de Balletzaal in De Reggehof in Goor. Eén workshop kost €7,50. Voor beide workshops op dezelfde dag betalen deelnemers €10,-. Aanmelden kan via www.homeoftalents.nl/nieuws/dansworkshops-zomervakantie/.

Foto: @dansstudioxdance en AЯCADE.