Vier keer B bij d’Olde Bandiek in september

De komende twee zomerfeesten in Goor moeten nog komen in het komende weekeinde (Tantje Leentjes Zomerfeest en de Tropical Night) maar het andere Goorse festival is ook alweer aangekondigd. Brouwerij d’Olde Bandiek organiseert op zaterdag 21 en zondag 22 september het zogenoemde BBBB-Festival op het voormalige TSB-terrein. Die vier B’s staan voor Beer, Beats, BBQ en Barbers. Dat is op zaterdag van ’s middags drie tot ’s nachts 12 met eten, drinken, muziek en kappers. Op zondag 22 september begint er dan om 11:00 uur een Speklappen- en Smartlappenfestival waar diverse koren zullen optreden…

Toegangskaarten voor de zaterdag kosten €12,50 per persoon, dit is inclusief één drankje. Voor de zondag bedraagt de entree 7,50 ook inclusief een drankje. Een combiticket voor beide dagen inclusief twee drankjes kost €17,50. De tickets zijn te bestellen via de site van d’Olde Bandiek.

Het concept is niet geheel nieuw in Goor. In 2019 werd een soortgelijk festival ook al georganiseerd op het Schoolfeestplein en was destijds een groot succes.