Gorenaren in de Nijmeegse Vierdaagse…

Ook dit jaar doen er weer een aantal Gorenaren mee aan de Nijmeegse Wandelvierdaagse. Het grootse evenement waarin dagelijks door de deelnemers 30, 40 of 50 kilometer wordt gelopen wordt gekenmerkt door de massaliteit én de goede sfeer. De absolute Goorse wandelgoeroe is Willem Haverkate. Hij loopt dit jaar voor de 30e keer mee en loopt nu vier keer de 30 kilometer-route…

Ook traditioneel is de aanwezigheid van de familie Bekhuis. Willem Bekhuis en Kasper Bekhuis (foto) doen al voor de 8e keer mee en lopen samen met Nina Zendman uit Markelo (foto), die voor de 3e keer meedoet, dagelijks de maximale afstand van 50 kilometer. Nina’s moeder Gea Zendman loopt dit jaar voor de 2e keer mee en loopt vier keer 40 kilometer.

Petra Mulderij is ook van de partij en loopt in en om Nijmegen vier keer 40 kilometer, als de benen het volhouden natuurlijk tot aan de Via Gladiola waar komende vrijdag de feestelijke intocht is. Uiteraard willen we ook graag weten of er nog meer ‘Goorsen’ meedoen in Nijmegen. De foto’s en info zijn welkom via ons mailadres ln.swueinsroognull@eitcader én onze social mediakanalen.