Musical over- en tijdens viering 150 jaar Schoolfeest

Er komt een unieke musical tijdens de viering van het 150-jarig bestaan van het School- en Volksfeest. Daarvoor zijn de voorbereidingen al enige tijd in volle gang. Voor de musical, die over de geschiedenis van het Feest der Feesten gaat, worden inmiddels scripts geschreven, muziekstukken gecomponeerd en decors ontworpen. Om dit ambitieuze project tot een succes te maken heeft de organisatie de hulp nodig van handige en creatieve volwassenen…

Er wordt gezocht naar vrijwilligers die kunnen helpen met timmerwerk, naaiprojecten en schilderklussen. Ook worden mensen gezocht die een ruimte beschikbaar hebben waar decorstukken gebouwd kunnen worden. Ook creatieve geesten die willen meedenken over de artistieke invulling van de musical en de organisatie eromheen, kunnen zich melden. De werving van kinderen voor het acteren, zingen en muziek maken, start op een later tijdstip.

Aanmelden kan via e-mail: moc.tseefloohcsnull@raaj051 ter attentie van musical/Marriet de Beer. Meer informatie op www.schoolfeest.com.