Schoolfeestnieuws in het kort (7)

  • Wie alvast een muzikaal voorproefje wil nemen op het Feest der Feesten en in het bijzonder het Familiespektakel kan morgenavond vanaf 19:30 uur terecht in de grote zaal van De Reggehof. Daar is dan een openbare repetitie met het harmonie-orkest, de band en de zangers en zangeressen. De Hofbloazers oefenen morgenavond hun feestprogramma op het terrein van Eijkelkamp aan Wijnkamp vanaf 19:30 uur. Ook dit is openbaar. Dat geldt ook voor de repetitie van de Drum- en Showfanfare, donderdagavond, ook vanaf 19:30 uur in De Reggehof.
  • De organisatie van het Schoolfeest kan nog steeds vrijwilligers gebruiken voor het komende weekeinde. Met name op vrijdagavond tussen 21:30 uur en 23:30 uur en vanaf die tijd tot het einde zijn er nog mensen welkom die een bardienst willen draaien. Deze zouden zomaar eens uit Diepenheim kunnen komen want de organisatie van het Schuttersfeest in ’t Stedeke deed daartoe, in het kader van Noaberschap, een oproep via haar Facebookpagina.
  • Komende donderdag zal aan het begin van de avond ook weer de Elastiekenkoers eindigen in het centrum van Goor. De finish is voor Bar Bistro d’Olde Smidse rond 19:00 uur. De deelnemers fietsen dit jaar voor diverse goede doelen in de Hof van Twente die bewegen stimuleren. Er doen ook veel Gorenaren mee die de 200 kilometer lange rit zien als opmaat naar het Feest der Feesten.