Schoolfeestnieuws in het kort (6)

  • Er is ingebroken in de schaftketen achter de Tente vannacht. Onverlaten hebben daar vernielingen aangericht en er is gereedschap gestolen. De inbraak werd vanochtend ontdekt. Hoe hoog de schadepost is, is niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek. Afgelopen weekeinde werd er ook al ingebroken bij het onderkomen van een kunstenares op het voormalige TSB-terrein. Ook daar werden vernielingen aangericht.
  • Een aardige misrekening van twee Schotse dames en een Engelse meneer die gezamenlijk naar Goor kwamen om het Schoolfeest mee te maken. Susan Cruikshank, Andrea Penmann en Paul Hazlett vergisten zich in de data en waren in de veronderstelling dat het Feest der Feesten in het afgelopen weekeinde gevierd zou worden. Het drietal is opgevangen door Goorse vrienden en vanochtend weer vertrokken naar Schotland. Eén van hen, Andrea Penmann, die het feest al jaren volgt en viert, is vastberaden om op zaterdag weer terug te komen om de optochten te bekijken en het familiefestijn in de Tente.
  • Doors Wide Open laat ook in het komende weekeinde de zogenoemde ‘Penningentaxi’ weer rijden. Bezoekers van het feest kunnen zich tegen betaling van drie penningen laten brengen naar het feestterrein of van de Tente naar huis. Reserveren kan via telefoonnummer 06-20539460. Doors Wide Open is ook nog op zoek naar chauffeurs.