Apollo hoopt op steun bedrijven met Apollo Support

Apollo gaat zich richten op bedrijven om geld te genereren voor de muziekvereniging. Naast de steun die er al is van sponsoren en donateurs komt de Goorse muziektrots nu met Apollo Support. Daarin wordt bedrijven gevraagd om jaarlijks een financiële bijdrage van €250,- te leveren. Daarmee biedt de vereniging zichtbaarheid met het bedrijf, toegang tot concerten en een speciale sponsoravond met een uitdagende masterclass over muziek en leiderschap. In overleg kan ook gebruik gemaakt worden van een Apollo-onderdeel zoals de Bigband, de Hofbloazers of de Reggestad Muzikanten…

De muzikale trots van Goor, dit jaar 105 jaar oud, kent nu 170 leden, bracht en brengt veel goede muzikanten voort en behoort al jaren tot elite van Nederland. Om die unieke positie in Goor en ver daarbuiten te kunnen behouden is de Albert Sommer-stichting van Apollo met deze Supportactie gestart om daarmee het huidige instrumentarium en uniformen op peil te houden en aan te kunnen schaffen voor de nieuwe aanwas.

Komende weekeinde is Apollo weer in volle glorie zichtbaar tijdens de optochten op straat en tijdens het Familiespektakel op zaterdagmiddag in de Schoolfeesttent.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn kunnen terecht bij Cuno Wittrock (06-12962474) of Ruben van den Burg (06-20592412). Mailen kan naar ln.roogollopanull@remmostrebla. Meer informatie via deze LINK.