Schoolfeestnieuws in het kort (4)

  • Ate Brunnekreef zal volgende week zondagavond de prijzen uitreiken tijdens de prijsuitreiking van de allegorische optocht in de Tente. De 80-jarige Gorenaar was 40 jaar voorzitter van de Goorse Biertent Rellie, waarvan hij nog steeds deel uitmaakt. De Rellie viert dit jaar het 75-jarig jubileum.
  • Er zijn veel klachten over de bezorging van het Schoolfeestboekje. Deze zou in de afgelopen dagen overal in Goor op de mat moeten vallen samen met het Hofweekblad, maar veel huishoudens hebben het niet ontvangen. De boekjes zijn wel af te halen bij diverse openbare plekken in Goor en is ook online te lezen via deze LINK.
  • Komende maandag zal ook begonnen worden met de opbouw van de kermis op het Schoolfeestplein. Eerder werd al bekend dat de spectaculaire Reactor naar Goor zal komen. Daarnaast zijn er onder meer ook de volgende attracties: Magic Star, Botsauto’s, Funhouse, Future Dance, Polyp, Alysha’s Dream, Trampoline, Jumbo en de Drop-out. Uiteraard zijn er ook de nodige gok- en spelmachines én eetgelegenheden.