De weg naar de vierde klasse…

Spannende tijden voor de Goorse voetbalclubs met dit weekeinde de start van de nacompetitie. Voor GFC, Twenthe en Hector geldt in deze dat er twee wedstrijden gewonnen moeten worden om te handhaven dan wel te promoveren. Voor GFC begint dat komende zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Mariënheem dat als 5e eindigde in de 5e klasse C zaterdag. Bij winst spelen de rood zwarten een week later op neutraal terrein tegen de winnaar van Harfsen tegen FC Aramea. Komende zondag is het de beurt aan Hector en Twenthe…

Hector speelt allereerst een uitwedstrijd bij De Tubanters in Enschede dat vorig jaar ternauwernood in de vierde klasse bleef, ten kost van de groen witten. Mocht Hector winnen dan volgt op 9 juni een finale op neutraal terrein tegen Borne. Die ploeg eindigde als 11e in de zondag vierde klasse A.

Twenthe speelt zondag thuis tegen sv Raalte. Dat is de ploeg van oud Hectortrainer Jordy Drenth die dit seizoen 4e werd in de vijfde klasse F. Bij winst van Twenthe is er een week later de alles beslissende wedstrijd op neutraal terrein tegen de winnaar van het duel Sportclub Overdinkel tegen Hoonhorst.

Komende zaterdag meer over eerste wedstrijden van de Goorse clubs in de nacompetitie op deze site.