Gerben Kappert komt met vijfde boek: ‘Messi in de Kelderklasse

Gerben Kappert onthult in zijn nieuwste boek het onwaarschijnlijke verhaal van ‘Messi in de kelderklasse’. Het is alweer zijn vijfde boek na ‘Het jaar van de gastspeler’ dat in november van 2022 uitkwam. ‘Messi in de kelderklasse’ is het verhaal van de beste voetballer aller tijden die in het jaar 2031 opduikt in de krochten van het amateurvoetbal…

Waarom voetbalt de beste voetballer aller tijden in de kelderklasse? Hoe is hij daar terechtgekomen? Wat komt hij op zondagochtend tegen en hoe ziet zijn leven eruit in 2032?

Gerben Kappert neemt lezers mee op een reis door de ups en downs van Messi’s carrière in de kelderklasse. Het boek werpt volgens de Goorse schrijver een uniek licht op de menselijke kant van voetbal, waar talent en vastberadenheid vaak belangrijker zijn dan de schijnwerpers van grote stadions. “Dit boek is een viering van de passie voor voetbal en de onverwachte talenten die in de meest onwaarschijnlijke hoeken van het spel kunnen opduiken,” aldus de auteur “Het gaat niet alleen over de sport zelf, maar ook over doorzettingsvermogen, vriendschap en de onverwachte glorie die kan worden gevonden, zelfs in de kelderklasse.”

‘Messi in de kelderklasse’ zal vanaf morgen, 22 februari, beschikbaar zijn in boekhandels en online retailers vanaf 22 februari en wordt uitgegeven door Brave New Books. Het boek (paperback) kost €19,99, de e-versie €7,99. Bestellen kan ook via ln.eibregnull@issem. Meer informatie op de website van Gerben Kappert: www.gerbie.nl.