Ruim baan voor clubs en verenigingen in het Goors Historisch Museum

Het Goors Historisch Museum stelt haar ruimtes en muren ter beschikking aan Goorse verenigingen. Goor kent veel èn zeer uiteenlopende verenigingen en de stichting Historisch Goor wil de verenigingen en clubs op allerlei gebied de gelegenheid geven om de eigen activiteiten onder de aandacht te brengen bij alle Gorenaren. Deelname aan de expositie bij kost niets en ook de toegang is gratis voor bezoekers…

Uiteraard is er wel inbreng van de verenigingen nodig. Daarvoor kunnen potentiële verenigingen een aanmeldingsmail sturen naar ln.liamnpknull@muesumsroog. Bellen kan ook op de dinsdag of woensdagmiddag tussen 13:30 uur en 16:30 uur via telefoonnummer 0547-263519. De initiatiefnemer van het Goorse museum denken dat het niet zal lukken om alle Goorse verenigingen te laten zien. Daarom zal in dat geval er een keuze gemaakt moeten worden die de grote diversiteit van het verenigingsleven laat zien.

Naast bestaande verenigingen zullen er ook een aantal oude, niet meer bestaande verenigingen aan bod komen. Daarvoor put het museum uit het eigen archief maar ook spullen die misschien nog bij mensen op zolder of elders liggen in dat kader, kunnen bruikbaar zijn. De expositie loopt van april tot en met december 2024.