Eerste Halloween voor en door Kindvriendelijk Goor

De Stichting Kindvriendelijk Goor organiseert komende zaterdag, 28 oktober, voor het eerst een Kindvriendelijk Halloween in Goor. Dit met een spannende spooktocht, een waarzegster,
Halloween-knutsels én geestige schminkers. De stichting wil daarmee inhaken op een landelijk trend. “We merken dat deze feestdag steeds vaker wordt gevierd en willen daar ook een kindvriendelijke activiteit aan toevoegen” zegt voorzitter Ellen Reef van Kindvriendelijk Goor…

“Tijdens Koningsdag hebben we al een tipje van de sluier opgelicht in onze minispooktent in het centrum van de stad. Maar nu gaan we met tientallen vrijwilligers het écht laten spoken”.

Omdat Halloween best spannend en griezelig voor kleine kinderen kan zijn heeft de stichting bedacht dat de spooktocht naarmate het donkerder wordt, spannender wordt. Eerder op de avond is het evenement kindvriendelijker. De spooktocht wordt meerdere malen gegeven voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd van 16:00 uur tot 20:00 uur op het zogenoemde ‘Kinderkampveld’ aan de Wheedijk.

Alle activiteiten zijn gratis en aanmelden is niet nodig. Iedereen, zowel ouders als kinderen, mogen verkleed komen. Komen jullie met ons spoken?