Goorse psychologen in actie voor kankeronderzoek

De Goorse psychologen Trudy en Sjef van den Dungen gaan komende zomer, op 6 juni, gezamenlijk de Alpe D’Huez beklimmen om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Tot die tijd zal het echtpaar, naast trainen, aandacht vragen voor de ziekte en vragen om online donaties. “We doen mee aan Alpe d’HuZes omdat kanker in onze familie veel voorkomt”. zegt Trudy. Mijn ouders zijn beiden overleden aan kanker. Ik heb zelf een borstamputatie gehad en mijn jongste zus zit thans midden in het behandeltraject voor longkanker”…

Trudy en Sjef van den Dungen zijn beide psycholoog in Goor en hebben in hun werk al veel gezinnen begeleid waarin een kind of een ouder aan een terminale vorm van kanker is overleden. “Door deel te nemen aan Alpe d’Huez wil ik met mijn team een steentje bijdragen aan het inzamelen van geld voor belangrijk onderzoek naar kanker” aldus van den Dungen.

“Wij willen onze energie, tijd en inzet gebruiken om een positieve impact te hebben op het leven van mensen die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte. Het beklimmen van de berg is een fysieke uitdaging, die ons ook in de gelegenheid stelt om te laten zien dat na een vorm van kanker, waarvoor door het belangrijke kankeronderzoek inmiddels behandelmogelijkheden zijn ontwikkeld, zelfs het leveren van een zware fysieke inspanning weer mogelijk kan zijn.” Doneren kan via deze link: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/hedimotru.