Mosterd na de maaltijd…

Het werd uiteindelijk toch een smakelijke avond voor Adrie Karsenberg, cliënt van Aveleijn in Goor. Hij wenste tijdens de kerst bij de Wensboom in het centrum, een romantisch diner samen met zijn verkering in een echt restaurant met kaarslicht. Toen het wenscomité deze wens wilde vervullen, bleek de verkering echter uit te zijn. Mosterd na de maaltijd dus. Daarom werd er een vriendschappelijk diner van gemaakt bij d’Olde Smidse samen met zijn goede collega Chantal, ook werkzaam bij Aveleijn op Het Kukelnest…

Chantal was dit uitje ook zeer gegund omdat ze onlangs afscheid moest nemen van haar vader. Glenn Begieneman van d’Olde Smidse maakte speciaal voor Adrie en Chantal een heerlijk 3 gangen verrassingsmenu. “Alles was zo lekker. We kregen ook heerlijke toetjes en hebben gezellig gepraat” zeiden Adrie en Chantal na afloop met een grote lach op hun gezicht.” Mosterd na de maaltijd? Nee hoor. Eind goed al goed.

Vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 wordt ieder jaar in december een wensboom geplaatst die wordt versierd door mensen met een beperking van Aveleijn DAC De Roos. In samenwerking met Goor Collectief, BIZ Goor en Hofmarketing worden vervolgens de mooiste wensen vervuld.