Truckrun Hof van Twente viert eerste lustrum

Komende zaterdag, 7 oktober, trekt voor de vijfde keer een enorm lint met vrachtwagens door Goor. De organisatie heeft, ondanks de aangescherpte regelgeving, er toch voor gezorgd dat ruim 80 aangemelde deelnemers, mensen een beperking, weer een onvergetelijke dag gaan beleven…

Om 14:00 uur zal de stoet, onder de muzikale begeleiding van ‘Eighty-Eight’ en na het startschot van burgemeester Ellen Nauta, vanaf het Kaasplein in Markelo vertrekken voor een rit van 50 kilometer door de Hof van Twente. Daarbij zullen achtereenvolgens Goor, Delden, Bentelo, Hengevelde en Diepenheim worden bezocht, waarna vanuit Stokkum koers wordt gezet voor de feestelijke intocht rond 16:00 uur in het centrum van Markelo. Daar krijgen de deelnemers, chauffeurs en overige vrijwilligers de een zogenoemde ‘Truckershap’en is er live muziek van de Goorse band Reflexxion.

Het jaarlijkse evenement, dat volledig draait op vrijwilligers, kan nog financiƫle ondersteuning gebruiken. Doneren kan door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL80RABO0354773496 ten name van Stichting Truck Run Hof van Twente.