GFC verliest tweede competitieduel in Rijssen

GFC heeft de goede seizoensstart geen vervolg kunnen geven. Na de 3-0 zege van vorige week tegen Bornerbroek ging vanmiddag het uitduel tegen s.v. Rijssen met 2-1 verloren. GFC begon wel goed aan de wedstrijd waarin na drie minuten een omhaal van Finn Schreurs via de buitenkant van de paal naast het doel belandde. Daarna een gelijkopgaande strijd met niet veel kansen. De 1-0 viel in de 33e minuut. Mark Breukink profiteerde van een verdedigingsfout en kon binnen schieten. Twee minuten later was het gelijk. Thijs Moormann schoot de gelijkmaker binnen namens GFC. 1-1 was ook de ruststand…

ln de tweede helft kwam onder meer Gorenaar Bram Lier in de ploeg bij s.v. Rijssen dat de druk opvoerde. Na een klein uur voetbal werd het 2-1 door een goal van Jacub Kucab die de bal in de rechterhoek binnen kon schieten. GFC-spits Tim Wassink kreeg vijf minuten later de uitgelezen kans op de 2-2 maar miste jammerlijk. Daarna geen grote mogelijkheden meer voor GFC terwijl er wel mogelijkheden waren voor s.v. Rijssen in de slotfase dat zeker op basis van de tweede helft wel verdiend won. Volgende week speelt GFC weer thuis. Dan komt koploper Bergentheim op bezoek op sportpark Heeckeren.